Curtmetratge “Secretos del lado oscuro”

Dins del programa endegat per la CERDANYA FILM COMMISSION s’inclou la col·laboració en la producció de curtmetratges realitzats en part a la comarca de Cerdanya, fent especial èmfasi als directors i productors joves de dins i de fora de la comarca. En aquest sentit, ens plau presentar públicament la primera de les quatre produccions que en aquest darrer trimestre del 2012 han estat objecte de col·laboració per part de la nostra entitat.

 “Secretos del lado oscuro”, el nou curtmetratge escrit i dirigit per Salva Martos Cortés (autor del curtmetratge andalús més premiat de l’any 2011 “Terapia de choque”) i protagonitzat per les reconegudes actrius Rosa Boladeras, Esther Ortega i Júlia Estornell, es rodarà els dies 6, 7 i 8 de desembre a les ciutats de Màlaga, Barcelona i Puigcerdà.

 El film narra la història de tres germanes llurs secrets i mentides surten a la llum mentre visiten l’atrotinat pis que les va veure créixer. “Secretos del lado oscuro” és un drama intimista que analitza les relacions familiars des d’una perspectiva obscura i actual, on el pes dramàtic recau en les interpretacions de les seves tres actrius.

 Per a Salva Martos, director del curtmetratge, “és una sort enorme comptar amb aquestes tres excel·lents actrius per portar a escena un dels guions més complexos que he escrit fins ara. Tenia moltes ganes de rodar un curtmetratge exclusivament femení i sense tocs d’humor”.

El curtmetratge està produït per en Jordi Forcada (Puigcerdà, Cerdanya) i Kai Visualutions (Màlaga) i compta amb la col·laboració de la CERDANYA FILM COMMISSION. Es roda en Alta Definició.

Print Friendly, PDF & Email