Estrena dels curtmetratges del taller de cinema solidari 2014 amb la Fundació Adis

El passat dissabte 2 d’agost 12 usuaris de la Fundació Adis, que treballa en la integració social de persones discapacitades, varen participar en el taller de cinema solidari organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission en el marc de la cinquena edició del Festival Internacional de Cinema Independent i Curtmetratges de Cerdanya. Dividits en dos grups de sis persones cadascun i reforçats per un equip de voluntaris, varen convertir-se en actors de dos curtmetratges rodats entre les 9 del matí i la 1 del migdia: El paper de la meva vida, rodat al Museu Cerdà de Puigcerdà, i A la recerca del turista perdut, rodat a carrers i espais emblemàtics de la localitat.

El rodatge va comptar amb la complicitat, a banda de la Fundació Adis i l’equip de voluntaris, de diferents entitats de la Vila com ara l’Associació Puigcerdà Patchwork i l’Ajuntament de Puigcerdà (Policia local, Àrea de turisme, Àrea de premsa i Alcaldia). L’organització els agraeix especialment la seva participació desinteressada.

Aquest passat 7 de febrer vam presentar el resultat a la Sala de Convencions del Museu Cerdà, juntament amb tot l’equip participant.

Els curtmetratges poden veure’s al nostre canal de YouTube i a l’apartat de MÈDIA de la nostra pàgina web.

Print Friendly, PDF & Email