Èxit de la 2a Trobada de l’audiovisual al Pirineu

La Cerdanya Film Commission i el Grup de Recerca de Cerdanya celebren la Segona Trobada del Món de l’Audiovisual al Pirineu amb la presència de professionals i apassionats del sector. L’esdeveniment va tenir lloc el passat diumenge 3 d’agost, dins del marc de la cinquena edició del Festival Internacional de Cinema Independent i Curtmetratges de Cerdanya.

La Segona Trobada del Món Audiovisual al Pirineu va incloure ponències i un meeting point a partir de les 11:00 hores. La idea de reunir experts, programadors d’altres festivals i personalitats destacades va ser un èxit l’any passat, motiu pel qual s’ha decidit repetir-la. La iniciativa és un col·loqui on els professionals poden compartir el seu punt de vista que a més serveix per mostrar el municipi i la comarca a productors i tècnics del cinema que puguin rodar els seus projectes a Cerdanya.

Entre les activitats regulades, hi va haver la ponència sobre comunicació i promoció d’obres cinematogràfiques a les xarxes socials realitzada per l’expert en màrqueting audiovisual Guim Fortuny. A més, vam comptar amb la presència de Dani de la Orden, qui ha dirigit “Barcelona, nit d’estiu” i un seguit de spots publicitaris, curtmetratges i videoclips. Va parlar de la figura del director al cinema low cost i va compartir les seves experiències professionals amb els presents tot desgranant anècdotes i vivències del rodatge del seu premiat film.

El Meeting Point fou coordinat per Alberto Jiménez, Community Manager i expert en xarxes socials en nom de la Cerdanya Film Commission.

Fotos: Clara Duarte

Print Friendly, PDF & Email