La Fundació Adis, Premi honorífic del VI Festival Internacional de Cinema de Cerdanya

La Fundació Adis, Premi honorífic del VI Festival Internacional de Cinema de Cerdanya
El Festival ceretà pretén reconèixer la tasca d’aquesta fundació Adis dedicada a afavorir els discapacitats en la integració social en el marc de col·laboració existent i que fructifica cada any amb un taller solidari de cinema.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya ha guardonat la Fundació Adis amb el Premi Honorífic del Festival per la seva predisposició i ajuda a l’organització en el marc dels tallers solidaris de cinema que organitza la Cerdanya Film Commission i que compten amb la complicitat de la Fundació. El taller d’enguany, centrat en la temàtica zombi i terror, es va realitzar el passat divendres 31 de juliol i comptà amb un nombrós equip de professionals del cinema liderat per la reconeguda cineasta Marta Parreño (Las piedras no aburren, Una flor en recepción), Jordi Romero, Antonio Lama i el maquillador cerdà Jordi Alís.

El making-of del taller, realitzats per Ignasi Ill i Fidel Ruiz es va poder veure durant l’entrega de premis del certamen i s’espera que els curtmetratges resultants s’estrenin abans de finals d’any.

Print Friendly, PDF & Email