Guanyadors del Certamen Internacional de Curtmetratges de Cerdanya 2011

El Grup de Recerca de Cerdanya és una associació sense ànim de lucre que organitza activitats culturals i científiques gratuïtes i obertes a tothom principalment en l’àmbit natural de la comarca de la Cerdanya.

Enguany pel cap de setmana del 21, 22 i 23 d’octubre s’ha celebrat la segona edició del Certamen Internacional de Curtmetratges de Cerdanya, dins les instal·lacions del Museu Cerdà de Puigcerdà , que té com a objectius principals la promoció turística de la comarca a un públic nou, la promoció de joves talents del gènere cinematogràfic i la projecció de la comarca de Cerdanya com a plató cinematogràfic i marc de referència en el nou cinema del nostre petit país.

L’activitat se centra en els joves realitzadors, entre 18 i 35 anys, que produeixin curtmetratges (de menys de 20 minuts de durada, crèdits inclosos), en qualsevol llengua (sempre que incloguin subtítols en català o castellà). També com a fet diferenciador dins del sector, s’obre el concurs a tots els actors i actrius que apareguin en els diferents films.

El públic assistent a cada sessió ha votat in situ els diferents premis (tret del premi del Jurat) entre tots els curtmetratges que pertanyin a la Secció Oficial mitjançant una graella preparada a tal efecte. Després de l’escrutini, s’han atorgat els següents guardons:

  • Millor curtmetratge: TERAPIA DE CHOQUE, SALVA MARTOS. 500 euros i trofeu commemoratiu.
  • Primer Finalista: UNA FLOR EN RECEPCIÓN, MARTA PARREÑO. Trofeu commemoratiu.
  • Segon Finalista: VIEJOS PERDEDORES, RUBÉN ORDIERES. Trofeu commemoratiu.
  • Millor curtmetratge en català: LA LLUM, TALLER DE CINEMA MARTORELL. Trofeu commemoratiu.
  • Millor curtmetratge Premi del jurat: PERÍMETRO PROTEGIDO, SERGIO MORENTE. 100 euros i trofeu commemoratiu.
  • Millor actor: ALBERTO AMARILLA, UNA FLOR EN RECEPCIÓN. Trofeu commemoratiu
  • Millor actriu: ISABEL ORDAZ, TERAPIA DE CHOQUE. Trofeu commemoratiu
Print Friendly, PDF & Email