Informe de gestió 2015-2016

La Cerdanya Film Commission publica el seu informe de gestió.
L’entitat publica els resultats dels exercicis 2015 (darrer trimestre) i 2016, els seus primers des de la seva integració amb la Catalunya Film Commission.

 

La Cerdanya Film Commission ha publicat el seu informe de gestió anual, un compendi de totes les gestions i resultats que s’han fet en l’any recent acabat. L’entitat, que presta el servei públic de promoció i atenció als rodatges, fa públiques una sèrie de dades estadístiques sobre el nombre de serveis i demandes d’informació. També inclou les xifres del cost del servei i diferents ràtios. El document, signat pel director de l’entitat Jordi Forcada, també inclou la relació de les gestions institucionals realitzades, les accions de promoció portades a terme, una valoració general de cada exercici i els objectius per aquest any 2017.

Aquestes dades se sumaran a les de totes les Film Office de Catalunya i formaran part de l’informe estadístic que en les properes setmanes publicarà la Catalunya Film Commission, establint el nou rànquing de poblacions amb més produccions audiovisuals.

L’informe sencer es pot descarregar aquí o consultar al següent enllaç:

https://issuu.com/filmcerdanya/docs/2016cfcinformegesti__

Print Friendly, PDF & Email