La Cerdanya Film Commission promociona la Cerdanya al 18è Festival de Màlaga

La Cerdanya Film Commission, acreditada per l’organització, està present al 18è Festival de Màlaga de Cinema Espanyol. Els objectius dels representants de l’entitat són la promoció de la comarca com a plató per rodatges i la promoció turística de les activitats que s’hi porten a terme tant en el camp audiovisual com del turisme experiencial.

L’acció s’emmarca dins del nou pla estratègic de comunicació de la Cerdanya Film Commission que inclou la participació activa en els principals esdeveniments audiovisuals nacionals i internacionals.

Del 17 al 26 d’abril té lloc a Màlaga (Andalusia) el 18è Festival de Màlaga de Cinema Espanyol, el més important pel que fa a producció nacional de tot Espanya. Entre les múltiples activitats, cursos i projeccions que s’hi porten a terme hi ha una sèrie d’espais de trobada i mercat entre empreses productores, film offices, institucions i mitjans de comunicació. Enguany l’organització del Festival ha acreditat la nostra entitat i podem participar de ple dret com a membres de la indústria cinematogràfica espanyola a tot el conjunt d’esdeveniments organitzats.

Salva Martos Cortés, Director de cinema i Director artístic de la Cerdanya Film Commission, representa els interessos de la comarca. Per a tal efecte, s’ha preparat un dossier explicatiu amb una breu història de l’organització, un resum de les activitats de promoció turisticoindustrials que portem a terme (6è Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, Campus de Cinema Independent, Trobades sectorials i visites guiades a productors) i un recull de les principals localitzacions que diferencien l’oferta cerdana d’altres indrets. Aquest dossier s’està repartint en els diferents meetings a tot el públic objectiu i complementa la informació disponible a la xarxa via la nostra pàgina web www.filmcerdanya.cat.

El pla estratègic que té en marxa la Cerdanya Film Commission i que es presenta a Màlaga és un projecte actiu, on es posiciona en el mercat de manera competitiva la comarca de Cerdanya tot incentivant la creació d’un nou mercat i de nova demanda de productes industrials i turístics a l’entorn de l’audiovisual que complementin l’oferta existent de serveis. La promoció de l’etiqueta “Cerdanya, una comarca Film Friendly aporta valor a l’estratègia, presenta múltiples oportunitats de diversificació de l’oferta existent i obre la porta a la desestacionalització de l’ús de les infraestructures existents, objectiu que s’emmarca dins del vigent Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2013-16 i que assumim com a propi.

IMG-20150422 (2)

Print Friendly, PDF & Email