La Cerdanya Film Commission inicia la campanya #CerdanyaFilmFriendly

La Cerdanya Film Commission comença la campanya “#CerdanyaFilmFriendly” per tal de donar a conèixer el projecte a la comarca i indexar tots aquells espais, serveis i establiments que manifestin la seva voluntat per acollir rodatges.

La campanya es complementarà amb el repartiment d’uns adhesius vinílics per identificar visualment els punts Film Friendly de la comarca i la difusió del hashtag #CerdanyaFilmFriendly via les xarxes socials.

L’acció pretén indexar les localitzacions i els serveis disponibles en una base de dades accessible mitjançant el portal web www.filmcerdanya.cat i promocionar-los dins del sector turístic i audiovisual en el marc del pla estratègic de la Cerdanya Film Commission (online i offline). Per a tal efecte, es distribuiran uns adhesius específics per identificar visualment aquells espais, serveis i establiments col·laboradors amb la iniciativa.

També se’n farà difusió entre les institucions públiques de la comarca així com de tots els partits polítics que es presenten a les properes eleccions municipals amb la intenció d’obtenir el suport institucional indispensable per a l’èxit de la iniciativa proposada i poder aprofitar l’impuls que el sector audiovisual genera al nostre país.

Print Friendly, PDF & Email