“Secretos del lado oscuro” i “La casa de arriba” al 25è Festival de Cinema de Girona

La CERDANYA FILM COMMISSION té el plaer d’anunciar la selecció de dos dels curtmetratges que compten amb el seu suport dins del 25è Festival de Cinema de Girona, que tindrà lloc el proper setembre a diversos emplaçaments de la ciutat de Girona. Els curtmetratges són:

La casa de arriba”, el curtmetratge escrit, dirigit i produït per Marta Parreño (la seva anterior obra “Una flor en recepción” fou seleccionada als premis Goya i que, entre altres, ha col·leccionat nombrosos guardons nacionals i internacionals), és una oda al poder de la imaginació des de la innocència de la infància i la llibertat de la vellesa. Acumula més de 10 seleccions en festivals nacionals.

Secretos del lado oscuro”, el curtmetratge escrit i dirigit per Salva Martos Cortés (11 vegades nominat al premi de millor director andalús), produït per Jordi Forcada, protagonitzat per les reconegudes actrius Rosa Boladeras, Esther Ortega i Júlia Estornell i rodat entre Màlaga, Barcelona i Puigcerdà, és un drama intimista que analitza les relacions familiars des d’una perspectiva obscura i actual, on el pes dramàtic recau en les interpretacions de les seves tres actrius. Acumula més de 20 seleccions en festivals nacionals, incloent la nominació al Festival de Cinema Espanyol de Màlaga d’enguany. És el primer curt de producció cerdana que se selecciona en aquests prestigiosos festivals (Màlaga i Girona).

L’entitat felicita els directors i es congratula de l’èxit assolit en la distribució i projecció de la marca CERDANYA en el panorama cinematogràfic nacional.

Print Friendly, PDF & Email